Wie is BreedbandNu

Sinds 2004 de eerste grootschalige FttH (Fiber to the Home) aanleg een wapenfeit is, zijn veel initiatieven gevolgd. De algehele verwachting is dat deze groei zich de komende jaren zal doorzetten. Niet alleen in de dorpskernen maar ook in buitengebieden en op bedrijventerreinen. Zowel de grotere als ook de kleinere kernen en bedrijventerreinen. Uiteindelijk zal iedereen over een glasvezelaansluiting beschikken. En dan blijft het zeker niet beperkt tot alleen maar de woningen, bedrijven en instellingen. Wat te denken van lantaarnpalen, cameraposities, wifi opstelpunten, gemalen en ga zo maar door. Internet of Things en connectivity zijn inmiddels een begrip.

Of het nu project- of productinitiatie betreft, projectmanagement of detachering van professioneel personeel. BreedbandNu is u graag van dienst.

Pieter Migchels

pieter_kleinPieter is initiatiefnemer van BreedbandNu. Hij is pragmatisch en vasthoudend. Doelgericht pakt Pieter de uitdagingen aan zonder de belangen van anderen uit het oog te verliezen. In open dialoog met een gezonde dosis creativiteit en Brabantse nuchterheid voor het optimale resultaat is zijn credo. ‘Verbinden’ is hierbij het sleutelwoord.

Sinds 2004 actief in de wereld van glasvezel. Daar waar het begon was hij verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk voor 10.000 huishoudens in het Brabantse Nuenen. Sindsdien heeft Pieter voor verschillende opdrachtgevers verschillende functies vervuld. Zowel in de marketing, sales, projectmanagement als relatiemanagement.

Daarnaast is Pieter initiator geweest van diverse vraagbundelingscampagnes. Vanuit coöperatieve invalshoek in zowel dorpskernen als op bedrijfsterreinen. Onder zijn leiding zijn deze vervolgens succesvol begeleid tot exploitabele netwerken.

Het persoonlijke netwerk van Pieter bestrijkt een breed spectrum: provincies, gemeentes, projectontwikkelaars, financiële instellingen, initiatiefgroepen, aannemers, serviceproviders, operators en leveranciers.

pietermigchels@breedbandnu.nl

+31 (0) 6 53 888 444